Tillbaka till det vanliga livet

Nu är jag hemma igen efter både skrivträff och konsert. Just nu befinner jag mig i förnekelsefasen. Det vanliga livet, måste jag verkligen tillbaka till det redan nu? Gå till jobbet imorgon bitti, det känns helt överflödigt. Jag vill ju vara kvar i textbubblan och fånga alla idéer och all inspiration från träffen.

Det magiska skrivträffsvädret höll förresten i sig tills vi var halvvägs hem. I det vanliga livet regnar det. Tur att vi hann med kaffe och nybakad rabarberpaj i solen. För att inte tala om sommarens första bad.

20130525_140134[1]

15 reaktioner på ”Tillbaka till det vanliga livet

  • Jag är med i en skrivgrupp som träffas fyra gånger om året för att ge respons på varandras texter. Det är flera som har frågat om hur det funkar, så jag ska skriva ett inlägg om det och berätta lite mera.
   Jo, det där med att jobba… Helt ok när man väl har kommit igång, men ganska ofta känns det ju som att man har viktigare saker för sig. 😉

 1. Fantiserade just ihop ett liv där jag gick och åt frukost på bageriet här i närheten, och kanske tog med mig datorn, skrev hela dagen och sedan gick och hämtade barnen på dagis… Ingen restid, bara skrivtid. Vore ljuvligt.

 2. Borta bra men hemma bäst, sägs det ju ibland, men visst är det så att man ibland inte vill hem av någon anledning. Eller att det ska bli måndag morgon.
  Jag har inte den ringaste lust att vara på MittDagliga idag. Vore mycket hellre hemma och försöker komma ikapp mig.

  • Hemma är det väl inget fel på egentligen, det var mest det där med en alldeles vanlig måndagsmorgon. Utan texter, utan skrivgruppen. Men det kändes bättre när jag väl kom igång, hoppas det gjorde det för dig också!

 3. Jaha, så det finns vatten i närheten – då är jag inte förvånad över att det blev badpremiär. Det börjar kännas som att sådant hör till, på något sätt. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s