Ett alternativt förhållningssätt

Nu råkade jag ha tur (för jag betraktar det delvis som tur) i samband med min första refusering, på det viset att min spontana reaktion blev en både sansad och konstruktiv sådan. Jag räknar med att få vara med om värre refuseringar framöver. (Till exempel måste det ju vara mycket tuffare om/när den sista möjligheten för ens manus stängs.)

Eftersom jag är den jag är och gillar att vara välförberedd så har jag den senaste månaden ägnat mig lite åt att läsa om hur andra har upplevt sina refuseringar. I samband med det råkade jag snubbla över det här fantastiska videoklippet. Jag kan se det hur många gånger som helst. Det får mig att känna mig som en oerhört välbalanserad person, samtidigt som jag tror att de flesta på något plan kan känna igen sig. Fruktansvärt kul tycker jag.

10 reaktioner på ”Ett alternativt förhållningssätt

  1. Hahaha, vad ljuvligt! ”I do hope you´re not disheartened by your sudden and violent death”. Jo, man känner sig välbalanserad i jämförelse. Men han är bra på att vända motgången till kreativt underlag, det är verkligen föredömligt, tycker jag!

    • Eller hur! Jag älskar också den kreativa, men synnerligen naiva avslutningen ”Congratulations, they said. Have this basket of stuff and stay for the weekend”. Basket of stuff är så underbart ospecificerat. 🙂

  2. hahahaha! Nu såg jag klippet! Jag vill också mycket hellre ha en basket of stuff än ett illa passande standardrefuseringsbrev!

  3. Bäst! Passade precis rätt. Dessutom hela grejen som ger sken av artighet i ärligheten. Alltså nånslags 5 o’clock tea med vin blir så rätt. Den ska alla som refuserats se. Lustmord ju. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s