2 reaktioner på ”Och så en pepparkaka

    • Just precis! 😉

      De runda formerna böjer jag till när kakan precis kommit ut ur ugnen och fortfarande är varm och böjlig. Att böja i en dimension (som handtaget) är lätt som en plätt, bara kakan fortfarande är varm och man gör böjningen långsammare. Att böja åt flera håll på en gång (som bakstycket på suffletten) är mycket svårare och kräver lite tålamod. Ju flera olika böjningar det är i samma del desto svårare är det. Det är därför jag gjort suffletten i tre delar och inte i en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s